web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Parlamentar al României: Rep. Moldova trebuie să părăsească CSI

Iulia Modiga 18 aprilie 2018 3

 

Deputatul Constantin Codreanu a prezentat miercuri o declarație politică privind necesitatea ca Republica Moldova să părăsească CSI, după modelul Georgiei și Ucrainei.

„A sosit momentul ca Republica Moldova să părăsească CSI. În calitate de parlamentar român deținător și al cetățeniei Republicii Moldova, salut recenta decizie a administrației de la Kiev de a iniția oficial retragerea completă a Ucrainei din așa-zisa Comunitate a Statelor Independente (CSI). CSI a fost și a rămas o structură de substituție a defunctului imperiu sovietic, creată la 8 decembrie 1991 de către Rusia, și alte două state slave, tradițional auxiliare ale Moscovei – Ucraina și Bielorusia”, se arată în declarația politică a parlamentarului.

„CSI este o organizație surogat care funcționează pe principiul unei societăți pe acțiuni, în care Moscova deține pachetul de control. Federația Rusă deține 51% din voturi, iar celelalte state membre luate la un loc – 49%. Republica Moldova deține 3% din voturi”, a punctat Codreanu.

Potrivit deputatului, structurile regionale de control ale Rusiei se află în proces de disoluție și semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană de către Georgia, Ucraina și Republica Moldova reprezintă un argument în plus pentru părăsirea CSI.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

3 Comments »

  1. Cam da ... 18 aprilie 2018 at 19:46 - Reply
  2. Ellapet 11 iunie 2018 at 00:59 - Reply

    Amoxicilina Antibiotic Tablet Ofloxacin cialis without prescription Louer Levitra Sans Ordonnance Clomid Et Fertilite

Leave A Response »