web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

De la Chișinău, la munte și la mare: Semnături pentru Unire în minivacanța de 1 mai

Iulia Modiga 30 aprilie 2018 3

 

Zeci de voluntari ai asociațiilor din cadrul Alianței pentru Centenar au colectat semnături pentru Unire pe traseul Chișinău-Brașov-Valea Prahovei-litoral în zilele libere prilejuite de ziua de 1 mai.

Voluntarii s-au deplasat pe trasee populare în rândul turiștilor cu un autocar personalizat cu mesajul „Flacăra Unirii”.

Sub genericul „1 milion pentru Unire”, Alianța pentru Centenar va strânge peste 1 milion de semnături în România, Republica Moldova și diaspora pentru modificarea Constituției României, care să cuprindă o referire explicită la unirea cu Republica Moldova.

Organizatorii campaniei au anunțat că pentru revizuirea Constituției a fost identificat și format un grup de experți în drept constitutional care lucrează la fraza finală a preambulului Legii fundamentale, similară celei din Constituția Germaniei și în care va fi prevăzut dreptul poporului român de a se reunifica pașnic, în concordanță cu Tratatul de la Helsinki (1975).

Persoanele care doresc să facă voluntariat în cadrul celei mai ample campanii unioniste de strângere de semnături se pot înscrie prin completarea formularului de la adresa https://www.semnez.eu/.

Comentarii de pe Facebook

comments

3 Comments »

  1. Fulger-Crai 1 mai 2018 at 14:42 - Reply

    Colectivul Gimnaziului „Grigore Vieru” din satul Vasilcău / Soroca semnat o Declaraţie de Unire, scrie observaorul.md. Sub ea au semnat 18 cadre didactice.

  2. Ellapet 11 iunie 2018 at 17:39 - Reply

    Order Fluexotine Online Buy Cheap Valtrex Online No Prescription cialis Colchicine Tablet 0.6 Mg Cost Of Propecia Ireland

Leave A Response »