web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Codreanu, susținut la Primăria Chișinăului de edilul Brașovului

Iulia Modiga 11 mai 2018 0

 

George Scripcaru, primarul muncipiului Brașov din România, transmite un mesaj de susținere pentru candidatul Constantin Codreanu și îi îndeamnă pe chișinăuieni să acorde mandatul de primar „unui tânăr care are o viziune de dezvoltare urbană și care poate aduce localitatea în rândul orașelor europene”.

Aflat la al 4-lea mandat, George Scripcaru arată în mesajul de susținere pentru Codreanu că municipiul Brașov s-a dezvoltat în ultimii ani prin atragerea fondurilor europene nerambursabile, „iar această dezvoltare s-a făcut pentru cetățean și nu împotriva lui. (…) În acest sens, viceprimarul Brașovului, Costel Mihai, a avut o serie de discuții cu unul dintre candidații la aceste alegeri, Constantin Codreanu, care dorește să utilizeze experiența Brașovului pentru a face din capitala Republicii Moldova un oraș european, prin ceea ce oferă locuitorilor săi și nu doar prin poziționarea geografică”.

Totodată, Scripcaru și-a exprimat dorința ca Brașovul și Chișinăul să colaboreze cât mai mult în viitor pentru ca „fiecare oraș să preia de la celălalt bunele practici în ceea ce înseamnă buna administrare orientată către cetățean, o administrație publică la nivel european”.

Alegerile locale anticipate în Republica Moldova vor avea loc pe 20 mai.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »