web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Se strâng rândurile. Cine şi-a exprimat susţinerea pentru Andrei Năstase în turul 2 al alegerilor

Liviu G. Stan 21 mai 2018 0

 

Candidații Partidului Liberal și ai Partidului Unității Naționale și-au exprimat luni susținerea pentru Andrei Năstase care au ajuns în turul doi al alegerilor pentru funcția de primar al Capitalei. Totodată, ei au îndemnat alegătorii să meargă la vot și în cel de-al doilea tur, transmite Radio Chişinău.

PUN și-a anunțat sprijinul necondiționat pentru candidatul opoziției pro-europene la funcția de primar al municipiului Chișinău, Andrei Năstase.

Liderul PUN, Anatol Șalaru, a îndemnat susținătorii formațiunii sale și toți locuitorii Capitalei să își dea votul pentru Andrei Năstase în cel de-al doilea tur al alegerilor noi, care va avea loc pe 3 iunie.

În acest moment, prioritatea o reprezintă evitarea căderii Primăriei Chișinău în mâinile PSRM-ului. Din acest motiv, Partidul Unității Naționale îl va sprijini necondiționat pe Andrei Năstase la funcția de primar al capitalei. Vom participa, inclusiv cu echipa la această campanie. Orice ni se va solicita, vom face. Primăria Chișinău nu trebuie să ajungă pe mâinile PSRM-ului”, spune şeful PUN, Anatol Șalaru. 

Candidatul Partidului Unității Naționale la Primăria Chișinău, Constantin Codreanu, a obținut 4,55% din sufragii.

Și candidatul Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, pentru care au votat 3,6% din alegători, și-a exprimat susținerea pentru Andrei Năstase în cel de-al doilea tur al alegerilor din Chișinău. El consideră că dacă la Chișinău va fi un primar pro-european, atunci și alegerile parlamentare vor fi câștigate de forțele pro-europene.

„Declar cu toată responsabilitatea susținerea plenară pentru Andrei Năstase, candidatul forțelor pro-europene, care a rămas în cursa pentru Primărie să lupte cu forțele oligarhice, ale binomului Plahotniuc-Dodon. Îndemn locuitorii care m-au votat ieri să-și dea votul pe trei iunie pentru Andrei Năstase, ca Primăria Chișinău să fie câștigată de forțele pro-europene, iar acest lucru să ducă în mod implicit ca la toamnă, aceleași forțe reunite să câștige alegerile parlamentare, debarcând de la guvernare binomul Plahotniuc-Dodon”, a declarat Valeriu Munteanu. 

După procesarea a 100% din voturi, candidatul Partidului Socialiștilor Ion Ceban a acumulat 40,97%, iar Andrei Năstase, candidatul Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr – 32,12%.

Ei vor concura în turul doi al alegerilor pentru funcția de primar al Chișinăului, care urmează să aibă loc peste 2 săptămâni.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »