web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Transportatorii de mărfuri din Republica Moldova nu vor mai plăti taxe pentru a tranzita Ucraina

Iulia Modiga 23 mai 2018 1

 

Transportatorii de mărfuri din Republica Moldova nu vor mai avea nevoie de autorizații pentru a tranzita Ucraina. Autorizațiile îi costau pe transportatori între 8 și 12 euro pe cursă. Decizia a fost adoptată miercuri de Guvernul de la Chișinău.

Sursă foto: radiochisinau.md

Sursă foto: radiochisinau.md

Anul trecut, Kievul a acordat transportatorilor din Republica Moldova 55.700 de autorizații de transportare a mărfurilor.

Nu doar transportul auto a fost liberalizat. Tarifele pentru serviciile aeriene vor fi stabilite liber, conform principiilor de concurenţă loială. Totodată, vor fi create premise pentru creșterea numărului de companii care vor opera zboruri între Ucraina și Republica Moldova.

Documentele bilaterale în domeniile auto și avia au fost semnate în marja Forumului de Securitate de la Kiev, la 12 aprilie, în prezența premierilor Pavel Filip şi Volodimir Groisman.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. More Bonuses 14 iunie 2018 at 11:37 - Reply

    I just want to tell you that I am new to blogs and absolutely enjoyed your web-site. Likely I’m planning to bookmark your blog post . You really come with awesome posts. Thank you for revealing your blog.

Leave A Response »