web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

„Marea istorie ilustrată a României și a Republicii Modova”, lansare la Bookfest 2018

Liviu G. Stan 31 mai 2018 1

 

Vineri, 1 iunie, la standul Editurii Litera, în cadrul Târgului de carte Bookfest, va fi lansată o nouă ediție a cărții „Marea istorie ilustrată a României și a Republicii Modova” – sub coordonarea lui Ioan-Aurel Pop și a lui Ioan Bolovan, transmite Europa FM

„Aceasta este o istorie a unui singur popor, dar și o istorie reunită a românilor din cele două state românești de azi, state care, din păcate, nu-i adăpostesc nici ele pe toți românii. Această carte de istorie este însă menită să învingă uitarea și să conducă la frângerea risipirii noastre. Să ne amintim mereu că «Hora Unirii» a scris-o moldoveanul Vasile Alecsandri și să încercăm să ne cuprindem cu toții «de acel farmec sfânt» al iubirii de popor și de țară, de țara noastră, care, oriunde ar fi ea, se numește Țara Românească. Până o vom avea din nou întreagă pe hartă, se cuvine să o purtăm în suflete și astfel nimic nu va fi pierdut”, spune Ioan-Aurel Pop.

Volumul „Marea istorie ilustrată a României și a Republicii Modova”, impresionant prin dimensiuni și atenția pentru detalii în cele 812 pagini color, cu peste 700 de ilustrații alese cu grijă, a văzut lumina tiparului cu prilejul apropiatului Centenar al Marii Uniri a Românilor.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. see post 14 iunie 2018 at 02:23 - Reply

    I just want to mention I’m new to blogging and site-building and really loved you’re website. Most likely I’m planning to bookmark your site . You definitely come with perfect posts. With thanks for sharing with us your web site.

Leave A Response »