web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Este din Republica Moldova și va antrena la Vocea României

Iulia Modiga 2 iunie 2018 0

 

Irina Rimes, interepta pieselor „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi” sau „Bandana”, va fi noul antrenor de la Vocea României. Anunțul a fost făcut în finala concursului „Românii au talent”.

Sursă foto: jc.md

Sursă foto: jc.md

Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoţia, cât de important este mesajul, importanţa de a transmite ce cânţi. Aceasta este cheia către sufletul omului. Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresari, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă. Eu asta ştiu să fac, asta vreau să-i învăţ pe concurenţii din echipa mea sa facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show. Vreau să adun în echipa mea oameni talentaţi, care să fie deschişi să încerce şi ceva nou. Nou pentru ei, dar şi pentru noi. Va fi un sezon productiv, cu multă ambiţie şi determinare. Eu vin cu o tonă de entuziasm şi poftă de muncă şi vreau să o împărtăşesc cu toată lumea”, a declarat artista.

Irina Rimes s-a născut în raionul Florești, dar a locuit la Soroca. A studiat la Academia de Muzică din Chișinău, iar în 2012 a devenit cunoscută dupa ce a participat la „Fabrica de staruri”. În 2016 s-a lansat cu melodia „Visele”. A compus pentru INNA, Raluka, Andra, Alina Eremia, Nicoleta Nucă, Antonia.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »