web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

România, principala atracție de Zilele Europei la Tiraspol

Liviu G. Stan 7 iunie 2018 0

 

Ambasada României în Republica Moldova a participat la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Europei, la  Universitatea „Taras Șevcenco” din Tiraspol.

Evenimentul a fost organizat împreună cu Delegația Uniunii Europene și alte reprezentanțe ale Statelor Membre UE acreditate în Republica Moldova.

Standul României a constituit un important punct de atracție pentru vizitatori, cei interesați putând obține broșuri și pliante cu informații economice, materiale informative și hărți turistice, broșuri despre posibilitățile de dezvoltare rurală și regională, atlase, albume de artă etc. Tuturor celor aproximativ 500 de vizitatori ai standului României le-au fost oferite materiale promoționale.

Evenimentul a fost urmat de proiecția publică a filmului Octav (2017, regia Serge Ioan Celebidachi) pus la dispoziție de Ambasada României și Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău în cadrul Festivalului de Cultură Europeană.

Pe parcursul lunii mai 2018, Ambasada României a participat la evenimentele publice organizate la Chișinău și Ungheni, a fost parte a Festivalului de Cultură Europeană, organizat în mai multe localități din Republica Moldova și a organizat un concert extraordinar dedicat Zilei Europei, împreună cu Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »