web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

România și Republica Moldova, cooperare mai strânsă în domeniul tineretului și sportului

Iulia Modiga 8 iunie 2018 2

 

Ministrul Tineretului și Sportului de la București, Ioana Bran, se află într-o vizită oficială în Republica Moldova, în perioada 6-8 iunie. În acest context, Ioana Bran a avut o întrevedere cu ministrul Educației, Culturii și Cercetării de la Chișinău, Monica Babuc, prilej cu care a fost exprimată disponibilitatea  aprofundării cooperării, astfel încât organizațiile sportive și cele de tineret din Republica Moldova să beneficieze de diverse programe și proiecte de mobilitate și asistență oferite de România, dar și de Uniunea Europeană.

Oficialii au abordat în discuții mai multe subiecte privind schimbul de experiență și bune practici în domeniul tineretului și sportului pe diverse paliere (metodologia de finanțare a federațiilor sportive, accesarea de fonduri europene, reabilitarea și modernizarea infrastructurii sportive, promovarea voluntariatului); realizarea în comun a diferitor acțiuni cu participarea organizațiilor de tineret (tabere și școli de vară, conferințe, instruiri, întâlniri comune ale ONG-urilor de tineret din cele două state); stimularea cooperării transfrontaliere prin implicarea organizațiilor de tineret și a autorităților publice locale, se menționează într-un comunicat de presă.

În același context, Ioana Bran și Monica Babuc au convenit asupra necesității creării unui cadru comun de cooperare în domeniul tineretului și sportului, după modelul programelor și acordurilor culturale și educaționale încheiate între Republica Moldova și România.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. Get More Information 14 iunie 2018 at 01:50 - Reply

    I simply want to say I am new to blogging and definitely enjoyed this web site. Very likely I’m going to bookmark your blog . You surely have superb articles and reviews. With thanks for revealing your web-site.

Leave A Response »