web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Republica Moldova cere sprijinul României în negocierile cu UE

Iulia Modiga 13 iunie 2018 1

 

„Dorim suportul părții române în negocierile cu Uniunea Europeană privind creșterea cotelor de export și diversificarea gamei de produse exportate”. Solicitarea a fost făcută marți de ministrul Economie și Infrastructurii, Chiril Gaburici, la întrevederea cu delegația Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul României. În cadrul întâlnirii, părțile au mai discutat despre armonizarea tarifelor de roaming și, ulterior, eliminarea acestora.

Mă bucur să găzduim delegația Comisiei Comune parlamentare pentru Integrare Europeană la Ministerul Economie și Infrastructurii și salutăm interesul față de Republica Moldova. România este partenerul principal al țării noastre la capitolul comercial-economic, dar și susținătorul parcursului european de integrare prin alinierea la standardele europene și preluarea acquis-ului comunitar. Republica Moldova este interesată de experiența României în promovarea diplomației economice, implementarea proiectelor în domeniul IT, comunicațiilor, în special privind operarea tehnică a Serviciului unic de urgență și consolidarea instituțională”, a declarat Chiril Gaburici.

La rândul său, copreședintele Comisiei din partea Parlamentului României, Bogdan-Ionel Rodeanu, a reiterat faptul că România optează pentru realizarea proiectelor comune în economie, industrie, dezvoltare regională, energie, agricultură etc. În mod special, Bogdan-Ionel Rodeanu s-a referit la finalizarea proiectelor de interconectare a Republicii Moldova la piața energetică europeană, precum și la sporirea eficienței mecanismelor de control în punctele de trecere a frontierei în vederea fluidizării fluxurilor de persoane, mijloace de transport și mărfuri.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. find this 14 iunie 2018 at 05:45 - Reply

    I simply want to mention I’m all new to blogging and site-building and truly loved you’re blog site. Probably I’m going to bookmark your site . You amazingly come with really good well written articles. Cheers for sharing your web-site.

Leave A Response »