web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Dodon îl felicită pe Iohannis

Iulia Modiga 13 iunie 2018 2

 

După ce marți l-a felicitat pe șeful de stat al Rusiei, Vladimir Putin, cu prilejul Zilei Naționale a Rusiei, Igor Dodon, președintele Republicii Moldova, și-a îndreptat atenția asupra Bucureștiului. Miercuri, Dodon i-a transmis președintelui Klaus Iohannis, un mesaj de felicitare cu ocazia zilei sale de naștere.

Dodon a amintit în mesajul său despre parteneriatul dintre România și Republica Moldova și obiectivele comune.

Redăm mesajul integral al președintelui socialist:

EXCELENȚĂ,

Cu prilejul zilei Dumneavoastră de naștere, îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez cele mai sincere felicitări, împreună cu alese urări de bine.

Aniversarea pe care o marcați este o ocazie specială pentru a-mi exprima convingerea că parteneriatul existent între Republica Moldova și România va cunoaște, prin eforturi comune, o dezvoltare dinamică continuă, fortificîndu-se în spiritul reciprocității, în beneficiul popoarelor noastre.

De asemenea, doresc să remarc disponibilitatea țării mele pentru consolidarea pe mai departe a relațiilor dintre ambele state, care au la bază afinitățile culturale, lingvistice și istorice, precum și pentru aprofundarea dialogului bilateral constructiv, axat pe diplomație, întru realizarea plenară a obiectivelor comune.

Reiterînd felicitările, alături de urările de sănătate deplină, bucurii, viață lungă și mult spor în activitatea Dumneavoastră de înaltă responsabilitate, Vă  rog  să  acceptați,  Excelență,  asigurările  distinsei  mele  considerații.

În octombrie 2017, președintele Republicii Moldova Igor Dodon i-a transmis prin intermediul ambasadorului României la Chișinău Daniel Ioniță o scrisoare oficială președintelui României, Klaus Iohannis, cu invitaţia de a efectua o vizită în Republica Moldova. Iohannis a evitat să îi răspundă la invitație, precizând că va transmite un răspuns „in due time” (la timpul potrivit).

 

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. find this 14 iunie 2018 at 02:15 - Reply

    I simply want to mention I am just very new to blogs and certainly liked your web-site. Very likely I’m going to bookmark your site . You certainly come with awesome articles. Bless you for sharing your website.

  2. Vanea 14 iunie 2018 at 07:43 - Reply

    Prezidentul Dodon sa urmeze modelul rominesc si sa puna procurori care sa faca dreptate si sa trimita penali la puscarie si pe cei din curtea constitutionala care incalca statalitatea si poporul moldovenesc si trebuie sa plateasca pentru tradare

Leave A Response »