web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

100 de producători și comercianți din Republica Moldova, la Brașov

Iulia Modiga 15 iunie 2018 0

 

Vinuri şi coniac moldovenesc, conserve şi dulciuri, hainele cu brandul naţional „Din inimă”, încălţăminte sau creații handmade sunt câteva dintre produsele pe care brașovenii le vor putea cumpăra în cadrul expoziției „Republica Moldova prezintă”, organizată în Piața Sfatului în acest weekend.

Deschiderea oficială a evenimentului are loc vineri, de la ora 11.00, când sunt aşteptaţi să participe, pe lângă gazdele de la Braşov – primarul George Scripcaru, viceprimarul Costel Mihai şi preşedintele CCI Braşov, Silviu Costea, şi preşedintele CCI din Republica Moldova, Sergiu Harea, secretarul de stat în Ministerul Economiei din Republica Moldova, Iulia Costin, secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării din Republica Moldova, Igor Şarov, şi consilierul primului ministru, Octavian Calmîc. La deschiderea evenimentului sunt invitaţi, de asemenea, prefectul judeţului Braşov, Marian Rasaliu, şi preşedintele CJ Braşov, Adrian Veştea.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Braşov şi Primăria Braşov.

Expoziţia de la Braşov se află la a treia ediție, după cea de la Iaşi, în 2016, şi cea de la Ploieşti, în 2017.

În prezent, în Republica Moldova îşi desfăşoară activitatea 1.600 de companii din România sau mixte, cele mai multe în domenii precum agricultura, procesarea produselor alimentare, energetic sau IT. Potrivit preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, Sergiu Harea, volumul comerţului exterior între România şi Republica Moldova a ajuns anul trecut la 1,7 miliarde de dolari şi este în creştere.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »