web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

SUA pregătesc unirea României cu Republica Moldova

Iulia Modiga 18 iunie 2018 0

 

Analistul politic Cozmin Gușă a declarat că există posibilitatea ca ambasada SUA de la Chișinău să fie mutată la București. 

Există niște think tank-uri foarte prestigioase care unele lucrează aproape de Casa Albă, altele de Departamentul de Stat, de CIA, FBI, care operează cu ideea argumentată că în viitor va fi foarte bine dacă va exista o singură ambasadă pentru România și Moldova, la București și în Republica Moldova să fie doar un consulat. Asta e o dovadă a politicii americane să se exprime mai mult lingvistic, apropo de limba română care unește cele două state”, a precizat Gușă la Realitatea TV.

Faptul că în acele laboratoare deja se discută despre asta, este un lucru foarte consistent care poate să ne dea satisfactie că în momentul în care vezi din partea partenerului strategic care are niște acțiuni constrcutive care te avantajează pe tine, ca stat, te simți mai bine. Să se discute în Washington despre România este o uriașă performanță. Să poți să pui România pe hartă asumându-ți statutul tău de „grănicer” cu lumea post-sovietică de dublă frontieră atâta UE, cât și a NATO, este o chestiune pe care nu am înțeles-o, dar nici nu am încercat, dar trebuie bugetată și mai departe să ai evenimente, mediatizare”, a punctat consultantul politic.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »