web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Ministrul de Externe al României, despre invalidarea alegerilor de la Chișinău: „Este foarte grav”

Iulia Modiga 21 iunie 2018 0

 

Ministrul Afacerilor Externe al României, Teodor Meleșcanu, a catalogat drept „foarte gravă” invalidarea mandatului de primar al municipiului Chișinău al lui Andrei Năstase. Totodată, acesta a avertizat că există un pericol de deteriorare a situației din Republica Moldova.

Atunci când o persoană a fost validată printr-un vot popular foarte clar, asemenea lucruri nu fac decât să creeze posibilităţi de înrăutăţire a relaţiilor între autorităţile din Republica Moldova şi partidele politice. Există posibilitatea ca aceste lucruri să aibă repercusiuni negative asupra stabilităţii în Republica Moldova”, a declarat Meleșcanu.

Marți seară, Judecătoria municipiului Chişinău, sediul Centru, a luat decizia de a nu valida rezultatele alegerilor locale din Chişinău. Mii de persoane au protestat miercuri în fața Primăriei Chișinău și a Partidului Democrat din Moldova, aflat la guvernare. Manifestația s-a derulat sub genericul „Până aici! Ne-am săturat!”.

Andrei Năstase, liderul partidului Platforma Demnitate şi Adevăr (PPDA), l-a învins, pe 3 iunie, în turul doi al alegerilor pentru funcția de primar al Chișinăului, pe socialistul Ion Ceban.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »