web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Angajații din Republica Moldova, preferații hotelierilor de pe litoralul românesc

Iulia Modiga 26 iunie 2018 0

 

Tot mai mulți antreprenori din România caută forță de muncă din Republica Moldova. Vara aceasta, la mare căutare sunt cei care doresc să se angajeze pe litoral, în hoteluri și la restaurante.

Sursă foto: elldor.info

Sursă foto: elldor.info

Mihai este din Republica Moldova şi a ajuns la Constanța acum doi ani, când a fost admis la Universitatea Maritimă. În timpul liber, tânărul lucrează ca beachboy pe o plajă din Mamaia. Este responsabil cu aranjarea şezlongurilor şi are grijă ca turiştilor să nu le lipsească nimic, relatează Pro TV.

„Salariul este destul de atractiv, mai ales aici la plaja unde muncesc acuma. Eu am ales să lucrez pe plajă, îmi place marea, îmi place să comunic cu oamenii”, spune Mihai.

Tamara a fost atrasă de condițiile de lucru de pe litoralul românesc. Aceasta este cameristă într-un hotel de lux din Mamaia Nord. „Salariul îmi convine, un colectiv bun este, îmi place, îmi place cum este aici”, mărturisește ea.

Cetățenii Republicii Moldova primesc, pe litoral, în medie, un salariu de 2.500 de lei pe lună, dar sunt şi angajatori care le oferă și cazare şi două mese pe zi.

„Sunt harnici, sunt punctuali, sunt curaţi, sunt drăguţi cu clienţii, îmi place extraordinar de mult. Dacă aş putea, aş lua numai angajaţi moldoveni”, precizează Alexandru Sautner, proprietarul unui restaurant.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »