web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Marșul Centenarului: Flacăra Unirii a ajuns în județul Cluj

Iulia Modiga 3 iulie 2018 0

 

Este a treia zi a Marșului Centenar, iar participanții au ieșit din județul Alba și au intrat în linie dreaptă spre punctul de sosire al primei etape, în județul Cluj.

După ce duminică seara au aprins Flacăra Unirii în fața Catedralei Reîntregirii Neamului din Alba Iulia, zeci de manifestanți au pornit în marș, pe jos, spre Chișinău. În această dimineață, aceștia au fost primiți la Mănăstirea Sfântul Mare Mucenic Dimitrie din localitatea Dumbrava, unde au primit binecuvântarea părintelui pentru drumul făcut pentru a vesti Reunirea. „Am primit energie în acest loc din județul Alba considerat pe bună dreptate colț de rai!”, au anunțat aceștia, potrivit paginii de Facebook Semnează pentru Basarabia e România.

După ce au parcurs 60 de kilometri din județul Alba, participanții la marș au intrat în județul Cluj.

Următoarea lor destinație pentru astăzi este Turda.

Marșul care se derulează pe parcursul a două luni se va încheia pe 1 septembrie, la Chișinău, printr-o manifestație stradală de mare anvergură, precizează inițiatorii evenimentului, care fac un apel către cei care îi pot sprijini logistic – https://www.facebook.com/events/385166795323202/.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »