web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Marșul Centenarului: Unioniștii ajung astăzi la Cluj-Napoca

Iulia Modiga 4 iulie 2018 0

 

Participanții la Marșul Centenarului vor ajunge miercuri în Cluj-Napoca. Susținătorii Unirii încheie astfel prima etapă a marșului pe jos, cu 100 de km parcurși din cei 1300 de km pe distanța Alba Iulia-Chișinău.

După ce duminică au aprins Flacăra Unirii în fața Catedralei Reîntregirii Neamului din Alba Iulia, manifestanții din România și Republica Moldova care au pornit în marș, pe jos, spre Chișinău, vor intra în Cluj-Napoca la ora 20:30, pe la bezinăria Petrom de pe Calea Turzii, și vor merge pe traseul Calea Turzii-Piața Cipariu-Piața Avram Iancu, cu destinația finală Piața Unirii, la ora 21:00, se precizează într-un comunicat de presă al Acțiunii 2012.

Suntem pregătiți să ne întâlnim cu clujenii interesați de demersul nostru pentru Reunire și să le povestim cum a decurs prima noastră sută de kilometri pe jos. Îi invităm pe cei care vor să se alăture Marșului Centenar să se înscrie pe unire2018.ro și să își aleagă una dintre cele 10 etape. Vom traversa Carpații și Prutul umăr la umăr”, a declarat din mars George Simion, președintele Acțiunii 2012.

Flacăra Unirii va fi purtată în Marșul Centenar prin locuri semnificative pentru Marea Unire și Primul Război Mondial. Cei care doresc să participe la manifestație își pot alege una dintre etapele de aici: http://www.unire2018.ro/detalii_marsul_centenarului și îl pot contacta pentru înscrieri pe Nicolae Capcelea, nr. tel. +40752421442, adresă e-mail – [email protected].

 

Și voi, veniți cu noi!

Flacăra Unirii ajunge în câteva ore în Cluj Napoca. Tinerii unioniști au făcut un apel către toți românii pentru a se alătura turului doi al Marșului Centenar. Duminică, 1 iulie, la Alba Iulia a fost dat start celui mai mare eveniment unionist al Anului Centenar. 1300 de km vor fi parcurși de către români, din Alba Iulia până la Chișinău. Este un semnal pentru București și Chișinău cu privire la UNIREA Republicii Moldova cu România.

Publicată de Semnează pentru Basarabia e România pe Miercuri, 4 Iulie 2018

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »