web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

(VIDEO) Acolo este țara mea! Cum reușesc să meargă pe jos, în ploaie torențială, participanții la Marșul Centenar

Iulia Modiga 9 iulie 2018 0

 

Cântă piese patriotice, scandează mesaje unioniste și flutură steaguri tricolore. Aceasta pare să fie rețeta folosită de participanții la Marșul Centenarului pentru a înainta spre Chișinău atât pe timp de caniculă, cât și pe ploaie torențială. 

Zeci de unioniști din București, Chișinău, Pitești, Giurgiulești, județul Neamț și Hunedoara au mers prin ploaie torențială sâmbătă prin Sărmășel-Gară, Satu Nou și Silivașu de Cîmpie, unde au fost întâmpinați de primarul Ioan Dâmbean, dar și de edilul de Lechința, Romeo Florian. După ce au înoptat în Crăiești, participanții la marșul pe jos au pornit spre Reghin, localitate în care sunt așteptați să ajungă luni, după ora 19:00. Cel mai în vârstă participant are 73 de ani și vine din Grătiești, municipiul Chișinău.

Despre cum ne-a întâmpinat doamna Maria din Crăiești…

Despre cum ne-a întâmpinat doamna Maria din Crăiești…

Publicată de Semnează pentru Basarabia e România pe Duminică, 8 Iulie 2018

Avem rare momente de repaus și depunem foarte mult efort, însă nu simțim oboseală, ci bucuria că am mai purtat o bună distanță de drum Flacăra Unirii, care trebuie dusă aprinsă la Prut și apoi la Chișinău, pe 1 septembrie. Avem nevoie de susținerea celor de acasă, distribuiți mesajele noastre, să ajungă în România întreagă!”, a îndemnat George Simion, președintele Acțiunii 2012.

Flacăra Unirii, aprinsă la Alba Iulia, a fost înmânată următorilor participanți la Marșul Centenar, din etapa a doua, pe traseul Căianu Mic – Comuna Cămărașu – Crăiești – Reghin -Târgu Mureș – Bahnea, în perioada 7-11 iulie.

Acolo este Țara mea!

Flăcăi cu piepturile tari:

Publicată de Semnează pentru Basarabia e România pe Duminică, 8 Iulie 2018

Acolo este Tara mea!

Publicată de Semnează pentru Basarabia e România pe Duminică, 8 Iulie 2018

Flacăra Unirii este purtată sub forma unei ștafete pe o distanță de 1300 de km, în 11 etape a câte cinci zile, până la Chișinău. Marșul Centenar se va încheia pe 1 septembrie, cu o manifestație uriașă în Piața Marii Adunări Naționale.

Organizatorii anunță că cei care doresc să participe la Marșul Centenarului își pot alege una dintre etapele de aici: http://www.unire2018.ro/detalii_marsul_centenarului și îl pot contacta pentru înscrieri pe Nicolae Capcelea, nr. tel. +40752421442, adresă e-mail – [email protected].

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »