web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Studiu: Hotarul de la Prut, piedică pentru dezvoltarea Republicii Moldova

Iulia Modiga 20 iulie 2018 0

 

Frontiera de la Prut nu permite dezvoltarea comercială a Republicii Moldova. Aceasta este una dintre concluziile studiului realizat de Programul pentru Reforme Structurale în Moldova, finanțat de USAID, relatează Mold-street.com.

Nu starea drumurilor este cea mai mare problemă pentru comerţul Moldovei”, a declarat Douglas Muir, directorul Programului USAID pentru Reforme Structurale în Moldova. Potrivit lui, studiul a arătat că de fapt cea mai mare problemă pentru comerţul Republicii Moldova îl reprezintă timpul de aşteptare la frontieră pentru transportatori, care ajunge și până la 1­3 zile pentru a traversa punctul de trecere Leuşeni-­Albiţa.

Comerțul internațional – sau cea mai mare parte a lui – are loc prin coridoare comerciale – rute pe care mărfurile sunt transportate pe cale terestră, maritimă sau aeriană, iar absența diversității acestor modalități pentru Republica Moldova încetinește accentuat dezvoltarea acestui stat. Lipsa accesului la mare este o altă provocare semnalată în studiu.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »