web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Bibliotecari din Rep. Moldova, în program de formare la București

Iulia Modiga 20 iulie 2018 0

 

40 de bibliotecari din Republica Moldova vor beneficia în perioada 22- 29 iulie de sesiuni profesionale şi de ateliere practice susţinute de bibliotecarii de la Biblioteca Metropolitană Bucureşti (BMB) şi de către reprezentanţi ai partenerilor BMB. Programul de formare se desfășoară în cadrul proiectului „100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România”, realizat de Biblioteca Metropolitană București sub egida Anului Centenarului Marii Uniri.

Delegația de la Biblioteca „B. P. Hașdeu” din Chișinău va vizita mai multe filiale ale Bibliotecii Metropolitane, dar și mai multe instituţii din București: Primăria Municipiului București, Parlamentul României, Clubul Sportiv Municipal Bucureşti, Muzeul Național al Literaturii Române, Muzeul Național al Țăranului Român, Muzeul Național al Satului ”Dimitrie Gusti” și Muzeul Municipiului București.

Proiectul „100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România”  își propune crearea unui spaţiu de întâlnire şi interacţiune profesională între bibliotecari menit să stimuleze schimbul de informații, împărtășirea de experiențe și bune practici, precum și validarea de soluții și proiecte inovatoare pentru comunitate, propuse și implementate de biblioteci, la nivel local, național, dar şi internațional, se arată într-un comunicat de presă al BMB.

Parteneri ai evenimentului sunt Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, Asociaţia Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), Biblioteca Națională a României, studioBASAR, Muzeul Naţional al Literaturii Române, Muzeul Național al Țăranului Român, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, Muzeul Municipiului Bucureşti, București City Tour, Regia Autonomă de Transport București și Clubul Sportiv Municipal București.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »