web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Un investitor din România intră puternic pe piața din regiunea transnistreană

Liviu G. Stan 24 iulie 2018 0

 

O companie românească este cea care a semnat primul contract investiţional cu aşa-zisul guvern din regiunea transnistreană, în condiţii preferenţiale în baza unei noi legi locale, scrie TVR Moldova, care citează mold-street.com, potrivit Romanian Global News.

Foto: InfoPrut

Foto: InfoPrut

Pe acordul investiţional şi-a pus semnătura chiar pretinsul premier de la Tiraspol, Alexandr Martânov, care a dat asigurări investitorilor români că autorităţile îşi vor respecta toate angajamentele.

„Vreau să menţionez că toate preferinţele, toate garanţiile şi avantajele care sunt prevăzute de legislaţia privind investiţiile şi acordul de investiţii vor fi executate de Guvern în totalitate”, a declarat Alexandr Martânov.

Contractul de investiţii este pentru o perioadă de şapte ani, iar investitor apare grupul Top Geo Serv cu activităţi în România şi Republica Moldova.

În regiunea transnistreană a fost fondată o altă firmă Top Geo Serv OOO, la care asociaţi sunt Iulian Gangan, director şi asociat la Top Geo Serv SRL din Chişinău şi Ilie Ionuţ-Vasile, directorul companiei Metconf Styl Rezist Structuri SRL din Buzău. Toate fac parte din grupul Top Geo Serv.

„Noi avem şi alte ideii de investiţii în regiune”, s-a lăudat Ilie Ionuţ-Vasile.

Top Geo Serv SRL a deschis deja la Tighina (Bender) o întreprindere în baza Uzinei de asamblare auto din oraş, fiind lansat şi procesul de producere.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »