web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Bloomberg: Președintele Rep. Moldova refuză extinderea ambasadei SUA

Iulia Modiga 31 iulie 2018 0

 

Președintele Republicii Moldova Igor Dodon a refuzat extinderea ambasadei americane de la Chișinău, motivând că nu vrea să fie atras într-un război între SUA și Rusia, relatează Bloomberg.

Sursă foto: adevarul.ro

Sursă foto: adevarul.ro

Dodon a anunţat că nu va semna proiectul de lege care prevede un nou sediu pentru ambasada SUA, mai cu seamă că terenul vizat este de cinci ori mai mare decât cel destinat ambasadei Federației Ruse.

Îmi asum riscul de a fi suspendat pentru că refuz să ofer teren americanilor pentru ambasadă. Vrem relații bune cu SUA, dar nu dacă încearcă să ne folosească în războiul cu Rusia. Nu vom accepta asta pentru că nu vrem să fim carne de tun”, a declarat recent Dodon, citat de Bloomberg.

Deputaţii de la Chișinu au votat modificările legislative care permit vânzarea terenului fostului Stadion Republican pentru a fi construită o nouă ambasadă a Statelor Unite. Terenul are o suprafaţă de cinci hectare. Proiectul a fost votat în două lecturi de majoritatea parlamentară împreună cu grupurile parlamentare ale liberalilor şi liberal-democraţilor.

 

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »