web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Parlamentar al României: Să nu uităm că avem o datorie istorică – Reunirea cu Moldova de peste Prut

Iulia Modiga 2 august 2018 0

 

Deputatul Daniel Gheorghe și-a exprimat dezamăgirea că în anul Centenarului Marii Uniri temele de dezbatere publică sunt altele decât cele care vizează reîntregirea națională. În viziunea parlamentarului, datoria istorică ce trebuie îndeplinită în marja anului 2018 este unirea României cu Republica Moldova.

Daniel Gheorghe

„Și pentru ca Anul Centenarului pare sa ne prindă cu tot felul de preocupări, care mai de care mai neinspirată, ma gândesc să nu uităm că avem o datorie istorică pe care o putem îndeplini prin cuvinte, fapte și acțiuni: Reunirea cu Moldova de peste Prut ! Avem o moștenirea din moși strămoși pe care vrem sa ne-o amintim în fiecare zi și sa o concretizam prin tot ceea ce facem și avem un destin pe care sa împlinim: o singură țară românească!”, a scris liberalul pe Facebook, la un clip video care datează din 25 martie, de la Marea Adunare Centenară de la Chișinău.

Am convingerea că datoria generației noastre este să facem Unirea!! România și Republica Moldova, împreună pentru totdeauna!!

Publicată de Daniel Gheorghe pe Duminică, 25 Martie 2018

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »