web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Marșul Centenarului, pe urmele eroilor români din Primul Război Mondial

Iulia Modiga 5 august 2018 0

 

Zeci de unioniști din România și Republica Moldova au pornit duminică în cea de-a șaptea etapă a Marșului Centenar. După ce au parcurs pe jos peste 700 de km din cei 1300 pe traseul Alba Iulia-Chișinău, aceștia au plecat din localitatea istorică Cerașu și urcă spre Tabla Buții, unde luni vor participa la manifestația amplă de comemorare a ostașilor români din Primul Război Mondial. Ulterior, participanții la marș vor trece prin Acriș, Întorsura Buzăului, Barcani, Zagon, Păpăuți, Chiuruș, Covasna, Zăbala, Harale, Ghelința, Hilib, Ojdula.

Suntem pe urmele eroilor de la 1916 și avem un singur gând: să împlinim visul înaintașilor noștri care s-au jertfit pentru apărarea și reîntregirea neamului românesc – Reunirea”, a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

Din Marșul Centenarului!

Publicată de George Centenar Simion pe Duminică, 5 August 2018

Flacăra Unirii, aprinsă pe 1 iulie la Alba Iulia, este purtată sub forma unei ștafete pe o distanță de 1300 de km, în 11 etape a câte cinci zile, până la Chișinău. Cei care doresc să participe la Marșul Centenarului își pot alege una dintre etapele de aici: http://www.unire2018.ro/detalii_marsul_centenarului și îl pot contacta pentru înscrieri pe Nicolae Capcelea, nr. tel. +40752421442, adresă e-mail – [email protected]. Marșul Centenarului se va încheia pe 1 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, printr-o manifestație stradală uriașă.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »