web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Raisa Padurean, directorul adjunct al liceului românesc din Tiraspol, premiată la București

Iulia Modiga 10 august 2018 0

 

În Anul Centenarului Marii Uniri, Raisa Padurean, directorul adjunct al Liceului Teoretic „Lucian Blaga” din Tiraspol, a primit din partea Institutului „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni (IEH) o diplomă de excelență și un premiu pentru întreaga activitate pedagogică și pentru aportul deosebit și constant în menținerea și promovarea identității românești în regiunea transnistreană. 

  „Liceul Teoretic „Lucian Blaga” este o școală românească din Tiraspol, regiune ocupată ilegal de armata rusă. Doamna Raisa Padurean luptă cu toată puterea minții și a sufletului, în condiții foarte grele, să păstreze românismul în Tiraspol, să mențină vie identitatea națională în regiunea transnistreană. Ne onorează prezența domniei sale la sediul Institutului „Eudoxiu Hurmuzachi” și îi mulțumim pentru tot efortul depus”, a declarat Eugen Popescu, director general al IEH, în momentul înmânării diplomei.

„Vă mulțumesc mult pentru gestul făcut, deoarece în aceste momente e important să știi că nu ești singur și nu ești uitat. Faptul că mă aflu aici îmi dă putere să merg mai departe”, au fost cuvintele pline de emoție ale Raisei Padurean.

Raisa Pădurean predă în regiunea transnistreană de 37 de ani. De 24 de ani este director adjunct al Liceului Teoretic „Lucian Blaga” din Tiraspol. De când ocupă această funcție, luptă cu îndârjire pentru drepturile copiilor români, pentru păstrarea identității naționale, iar tricolorul românesc este nelipsit din sălile de clasă, se arată într-un comunicat de presă al IEH.

Citiți și:

Fratele la nevoie se cunoaște! Momente crunte pentru directorul adjunct al liceului românesc din Tiraspol

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »