web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

(VIDEO) Cum au fost primiți în județul Galați unioniștii care merg pe jos spre Chișinău

Iulia Modiga 16 august 2018 0

 

Cea de-a opta etapă a Marșului Centenar din cele unsprezece pe traseul Alba Iulia – Chișinău s-a încheiat miercuri seară la Tecuci, în județul Galați. Unioniștii au fost întâmpinați de Asociația Cultul Eroilor „Regina Maria” din Galați, de Cercetașii României din Tecuci și Filiala Județeană Galați a ANCMRR „General Eremia Grigorescu”.

 

Sosirea în Cosmești

Publicată de Semnează pentru Basarabia e România pe Joi, 16 August 2018

După o zi de pauză, unioniștii care merg pe jos de circa 1000 de km vor porni în etapa cu traseul Tecuci-Țigănești-Ungureni-Slobozia Blăneasa-Negrilești-Slobozia Corni-Ghidigeni-Crivești-Tutova-Bădeana-Bârlad-Simila-Sălcioara-Sârbi-Gara Roșiești-Gura Albești-Crasna-Mărul de Aur-Băcăuani-Muntenii de Jos și va avea ca destinație finală orașul Vaslui.

Unioniștii fac apel către toți cei care cred că Centenarul înseamnă cel mai prielnic moment pentru a propune un proiect de țară nou, acela al reîntregirii naționale, să meargă pe 26 august la Prut și pe 1 septembrie la Chișinău.

Marșul Centenarului a început pe 1 iulie în capitala Marii Uniri de la 1918, Alba Iulia. De atunci, participanții la manifestație străbat pe jos cele mai reprezentative locuri pentru Primul Război Mondial și pentru Marea Unire, pe caniculă și pe furtuni.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »