web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Daniel Ioniță: Ajutorul financiar al României a fost mereu dezinteresat și dedicat cetățenilor Rep. Moldova

Liviu G. Stan 24 august 2018 0

De la declararea Independenței, relațiile dintre Republica Moldova și România au cunoscut evoluții spectaculoase, a fost semnat Acordul de Parteneriat Strategic privind susținerea parcursului european al Chișinăului, iar Republica Moldova a figurat în toate programele de guvernare în sensul susținerii parcursului său european, susține ambasadorul României la Chișinău Daniel Ioniță.

Sursă foto: epoch-times.ro

Sursă foto: epoch-times.ro

Într-un interviu pentru IPN, diplomatul a subliniat că ajutorul pe care l-a acordat România Republicii Moldova de-a lungul anilor a fost unul masiv, dezinteresat și necondiționat, având ca destinație, în principal, cetățenii Republicii Moldova.

Ambasadorul României a amintit de asistența umanitară când Republica Moldova s-a confruntat cu calamități naturale, acordate în cadrul Acordului de Împrumut nerambursabil de o sută de milioane de euro, de investițiile în domeniul educației, program în cadrul căruia au fost alocate până acum 26 de milioane de euro. Din banii respectivi au fost renovate peste 840 de grădinițe.

Recent, Guvernul României a decis să subvenționeze cu încă trei milioane de lei suma destinată acestui program, a precizat Daniel Ioniță.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »