web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Deputat de Prahova: Chișinăul să răspundă de ce copiii României care au venit cu steaguri și flori spre locurile natale ale fraților lor sunt tratați cu atâta ură?

Iulia Modiga 28 august 2018 0

 

Deputatul de Prahova Andrei Nicolae a reacționat pe marginea interdicțiilor primite de cetățenii României participanți la Marșul Centenarului, de intrare pe teritoriul Republicii Moldova.

Poate cineva de la Chișinău să răspundă de ce copiii României care au venit cu steaguri și flori spre locurile natale ale fraților lor sunt tratați cu atâta ură în preajma unor sărbatori prin care se proslăvește chiar independența?”, se întreabă parlamentarul pe contul său de Facebook.

35 de cetățeni ai României, cu vârste cuprinse între 6 și 73 de ani au primit luni, la vama Leușeni, interdicție de intrare în Republica Moldova. În urmă cu puțină vreme, aceștia au anunțat că intră în greva foamei în fața magazinului duty-free de la vama Albița, iar colegii lor basarabeni vor face același lucru, din solidaritate.

De două nopți, unioniștii stau în corturi în vama Albița.

Marșul Centenarului a pornit pe 1 iulie din Alba Iulia, a traversat sute de localități din România, iar pe 1 septembrie urmează să aibă drept destinație finală Chișinăul.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »