web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Guvernatorul de Florida a transmis felicitări României cu prilejul Centenarului Marii Uniri

Iulia Modiga 12 septembrie 2018 0

 

Guvernatorul statului Florida, Rick Scott, a emis o proclamație de felicitare a României, cu ocazia aniversării a 100 de ani de la Marea Unire. În document este menționată “prietenia adâncă și de lungă durată“ dintre România și Statele Unite ale Americii, “construită în jurul acelorași valori democratice, legături istorice, și a angajamentului comun pe calea asigurării securității transatlantice și a prosperității reciproce”.

Legăturile dintre Florida și România sunt din ce în ce mai diverse datorită extinderii comerțului bilateral, a programelor educaționale și a apariției unei comunități deschise de tineri americani și români care se angajează liber în inovație și antreprenoriat”, se arată în textul proclamației semnate de guvernatorul Rick Scott.

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, a salutat emiterea proclamației de către guvernatorul statului Florida, Rick Scott, mulțumindu-i acestuia pentru onorarea Marii Uniri de la 1918. „Când le mulțumim prietenilor americani pentru gesturile frumoase prin care onorează Marea Unire a românilor, nu trebuie să uităm de contribuția esențială adusă, în aceea perioadă, de președintele Woodrow Wilson, la făurirea unirii. Aprecierile noastre pentru statul Florida sunt cu atât mai mari cu cât în acest stat se află una dintre cele mai noi şi mai importante comunităţi româneşti, care contribuie activ şi substanţial la strângerea legăturilor dintre România şi Statele Unite ale Americii”, a declarat ambasadorul George Maior.

Emiterea proclamațiilor de către state americane face parte dintr-un proiect mai amplu al Ambasadei României la Washington de celebrare a Centenarului Marii Uniri din 1918. Statul Florida este cel de al zecelea stat american care omagiază Centenarul Marii Uniri printr-o proclamație specială.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »