web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Plahotniuc și partidul său de la guvernare spun „la revedere!” integrării europene a Rep. Moldova

Iulia Modiga 15 septembrie 2018 0

 

Președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM) Vladimir Plahotniuc a anunțat vineri că formațiunea sa va adopta o politică pro-Moldova, deoarece orientarea proeuropeană, unionistă sau prorusească a partidelor nu ar soluționa, în viziunea sa, problemele Republicii Moldova.

Sursă foto: agora.md

Sursă foto: agora.md

PD va trece prin mai multe schimbări privind modul prin care activează. Va avea o poziționare mult mai concretă. În 27 de ani de la Independență, partidele în RM s-au dezvoltat pe teme geopolitice. Iar oamenilor li s-a indus ideea că problemele țării pot fi rezolvate doar dacă ești pro-european, pro-rus, unionist etc. Multe partide au împărțit cetățenii pe astfel de categorii, dar niciun partid nu a acționat pentru moldoveni. Realitatea arată că unii politicieni s-au ascuns de oameni. Problemele moldovenilor nu se rezolvă geopolitic, ci doar printr-o politică internă făcută între moldoveni și pentru moldoveni și deloc în afara țării. De aceea, am discutat cu colegii un plan de acțiuni. Începând cu ziua de astăzi, Partidul Democrat va fi pro-Moldova. Vom acționa pentru toți moldovenii. Vom fi permanent printre oameni”, a declarat Plahotniuc în cadrul Consiliului Politic Național al PDM.

Direcția despre care a vorbit liderul partidului de guvernare PDM este similară cu cea a Partidului Socialiștilor (PSRM) al lui Igor Dodon, care pledează pentru statalitatea moldovenească și statutul neutru al Republicii Moldova pe arena internațională.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »