web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Primar din Rep. Moldova: Mi-aș dori foarte mult ca hotarele dintre noi și România să dispară și să fim o țară mai mare, să avem o putere mai mare

Iulia Modiga 24 septembrie 2018 0

 

Invitat la festivalul „Întâlnirea fiilor satului” din comuna constănțeană Castelu, primarul de Băcioi Vitalie Șalari a vorbit despre beneficiile Unirii.

„Suntem aici a doua oară; am mai fost la Castelu și anul trecut. Mi-aș dori foarte mult ca hotarele dintre Republica Moldova și România să dispară și să fim o țară mai mare, să avem o putere mai mare, un potențial mai mare și desigur la nivel european să fim mai însemnați”, a declarat Vitalie Șalari, edilul din Republica Moldova.

Și primarul de Castelu, Nicolae Anghel, a precizat că România și Republica Moldova trebuie să se regăsească în interiorul acelorași granițe.

„Suntem la a 11-a ediție a Festivalului Fiilor Satului. Dacă până acum aveam un singur invitat, cel de la Subașî, astăzi avem pe domnul primar de la Băcioi, din Republica Moldova, din Turcia și Bulgaria. Sigur, o să spuneți: domnul primar, noi avem probleme, dumneavoastră faceți distracție. Nu! Trebuie unitate pentru că ea ne duce mai departe. Noi și Republica Moldova vreau să fim un singur popor”, a spus Nicolae Anghel, citat de CTnews.

Castelu și Băcioi sunt localități înfrățite.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »