web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Eugen Tomac: Statul condus de Plahotniuc are ca țintă de campanie electorală atacul la adresa României. Dovada – cazul George Simion

Iulia Modiga 2 octombrie 2018 0

 

Deputatul în Parlamentul României Eugen Tomac consideră că autoritățile de la Chișinău se pregătesc de alegerile parlamentare la fel ca în regimul comunist al lui Vladimir Voronin, atacând România. Tomac a evidențiat că expulzarea și interzicerea în Republica Moldova a liderului unionist George Simion probează această realitate.

Înainte de alegerile parlamentare din R. Moldova, statul condus de Plahotniuc, un politruc controversat și viclean, și-a stabilit, la fel ca predecesorii săi comuniști, ținta predilectă pentru campania electorală a tuturor profitorilor – atacul la adresa României. E clar că acesta va fi mesajul lor politic: apărăm Moldova de români, un lucru comic și trist în același timp. Plahotniuc este și cetățean al României, dar asta, se pare, nu-l împiedică să prostească electoratul și să facă tot ce îi stă în puteri pentru a descuraja orice manifestare a celor care își doresc Unirea cu România. (…) Expulzarea lui Simion transmite un mesaj și confirmă ce știam deja. Politicienii din România și de la Chișinău doar mimează că le pasă de poporul pe care pretind că-l conduc și îi apără interesele”, a scris deputatul PMP pe Facebook.

Eugen Tomac a mai precizat că unica soluție pentru bunăstarea României și a Republicii Moldova este Unirea. „România este de la Nistru până la Tisa. Așa au creat-o înaintașii noștri și așa trebuie să rămână!”, a notat acesta.

Liderul unionist George Simion a fost reținut noaptea trecută de angajați ai Biroului de Migrație și Azil de la Chișinău, agresat, urcat într-o mașină, escortat până la vamă și expulzat din Republica Moldova. Totodată, George Simion a fost informat că are interdicție de intrare pe teritoriul Republicii Moldova pe o perioadă de 5 ani.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »