web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Centenar prin înfrățiri: Municipiul Ungheni și-a găsit încă un frate în România

Iulia Modiga 4 octombrie 2018 0

 

Municipiul Ungheni s-a înfrățit cu Sectorul 5 al municipiului București. Acordul a fost încheiat pe 28 septembrie în capitala României de primarul de Ungheni Alexandru Ambros și de edilul Sectorului 5, Daniel Florea.

Sunt mândru că în Anul Centenarului am semnat Acordul de cooperare cu sectorul 5 al primăriei municipiului București. Acest acord va fi un cadru pentru dezvoltarea relațiilor noastre de viitor. Noi, unghenenii, vom participa cu mare drag la activitățile culturale, economice, sociale care se vor desfășura aici. Invităm bucureștenii să viziteze municipiul Ungheni pentru a face schimb de experiență și bune practici în beneficiul ambelor părți”, a declarat Alexandru Ambros, citat de publicația Expresul.

Am fost la Ungheni și am văzut copii care dansau dansuri populare românești cu o vigoare incredibilă, am văzut copii foarte talentați în arte plastice, sculptură, pictură. Asta se întâmplă la Ungheni, la frații noștri români, cărora, în afară de faptul că trebuie să ne simtă aproape, trebuie să le și dovedim că le suntem aproape, mai ales prin a le împărtăși din experiența noastră. E frumoasă modalitatea de a depăși orice fel de granițe prin spiritualitate și gânduri comune”, a precizat Daniel Florea.

Municipiul Ungheni este înfrățit și cu orașele Cluj-Napoca, Dorohoi, Iași și Reghin.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »