web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Cedarea autorităților de la Chișinău: mașinile cu numere din regiunea transnistreană, libere prin Europa

Iulia Modiga 9 octombrie 2018 0

 

Mijloacele de transport  din regiunea transnistreană a Republicii Moldova cu numere de înmatriculare neutre vor putea circula începând de marți în traficul internațional. Plăcuțele au început să fie eliberate din 10 septembrie la sediile Agenției Servicii Publice din Tiraspol și Râbnița. Numerele conțin trei litere și trei cifre. Proprietarii mașinilor primesc vor avea nevoie și de un pașaport tehnic, iar pe vehicul este aplicat stickerul cu simbolul „MD”.

Sursă foto: unimedia.info

Sursă foto: unimedia.info

Cu pași concreți care aduc beneficii pentru cetățeni, vom reuși să apropiem cele două maluri ale Nistrului. Acțiunile noastre sunt orientate, în primul rând, spre îmbunătățirea calității vieții cetățenilor țării noastre. Și vom face acest lucru și în continuare. Asta înseamnă reintegrare”, a declarat premierul de la Chișinău Pavel Filip.

Pentru a traversa frontiera de stat, șoferii mașinilor din regiunea transnistreană cu numere neutre trebuie să prezinte certificatul de înmatriculare a transportului, permisul de conducere, Cartea Verde, raportul de inspecție tehnică periodică, actul care confirmă transmiterea în folosință a vehiculului, precum și alte acte necesare călătoriilor în străinătate, în corespundere cu cerințele țărilor de destinație.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »