web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

O tânără din Republica Moldova, antreprenor de succes în România

Iulia Modiga 9 octombrie 2018 0

 

Corina Turcuman, o mămică-antreprenor din Republica Moldova, care și-a căutat norocul în România, a cucerit în foarte scurt timp industria de beauty din țară, dar și dincolo de granițe. Care este secretul ei? Extensiile de gene Karina Lashmaker, devenite brand internațional. Tânăra organizează în perioada 22-23 octombrie, la București, a doua ediție a Campionatului Internațional de Extensii de Gene, un eveniment menit să trezească spiritul competitiv al experților în extensii de gene din toate colțurile lumii.  Competiția  va avea loc la Jubile Ballroom.

Prin acest campionat, ne propunem să promovăm rezultatele cât mai naturale, care oferă o notă de seducție și rafinament privirii clientelor. În acest sens, participanții sunt îndemnați să nu lucreze cu extensii extrem de groase și lungi. Lucrarea rezultată trebuie să fie una la care s-a lucrat cât mai curat, adică să nu se fi folosit mult adeziv pentru gene. Fiecare participant are la dispoziție un timp stabilit pentru a-și termina lucrarea. După aceea, modelele merg în zona unde vor fi jurizate. Juriul  va avea în față o listă de criterii de jurizare și va pune note la fiecare criteriu în parte. La final, câștigă concurenții care au obținut cel mai mare punctaj la aceste criterii”, explică fondatorul Karina Lashmaker, membră a Elite Business Women, cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din România.

După competiție, Corina Turcuman va organiza Conferința Lash Fest, la care vor participa 11 speakeri recunoscuți la nivel internațional din Italia, Portugalia, Lituania, Grecia, Ucraina, Rusia, Brazilia și Australia, se menționează într-un comunicat de presă al Agentieide relații publice Plus Communication.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »