web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

VIDEO. George Simion vă prezintă vila din București a omului care ține captivă Rep. Moldova

Liviu G. Stan 12 octombrie 2018 0

 

Liderul Acțiunii 2012, George Simion, a protestat joi, la București, în fața vilei luxoase a oligarhului de la Chișinău, Vladimir Plahotniuc. Acțiunea de protest a unionistului a venit ca reacție față de interdicția pusă de autoritățile de peste Prut de a mai intra cinci ani pe teritoriul Republicii Moldova, interdicție la capătul căreia s-ar afla ordinul liderului PDM.

De la vila lui Plahotniuc din București

Publicată de George Simion pe Joi, 11 Octombrie 2018

George Simion a transmis live pe Facebook din fața vilei lui Vladimir Plahotniuc, care se află în cartierul rezidențial din zona Pipera.

Liderul unionist a dat și câteva detalii despre luxul imobilului: teren de peste 1.000 de metri pătrați și o piscină de mărimea unui teren de tenis. Prețul vilei? Nu mai puțin de 1,3 milioane de euro.

„Acest domeniu a aparținut mai mulți proprietari care au avut legături cu KGB-ul rusesc. Pentru această tranzacție a semnat și finul lui Plahotniuc, alis Ulinici, Andrian Candu. Unul dintre oamenii implicați este și europarlamentarul român Ioan Mircea Pașcu”, a declarat George Simion, adăugând că va continua să protesteze în fața casei până când interdicția de intrare în Republica Moldova îi va fi ridicată.

„Asta este ambasada Republicii Moldova din România. Este simbolul a ce înseamnă Republica Moldova pentru România. Această protecție a bandiților din Moldova de către statul român”, a mai comentat liderul Acțiunii 2012.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »