web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Încă un român din regiunea Cernăuți a fost ucis în războiul ruso-ucrainean din Donbas

Iulia Modiga 18 octombrie 2018 0

 

Pavel Bilic, un român din satul Costiceni, regiunea Cernăuți, a fost ucis pe 16 octombrie în zona conflictului din Donbas. Potrivit serviciului de presă al Operațiunii Forțelor Unite din estul Ucrainei, Bilic a fost ucis de un lunetist rus, informează Agenția BucPress.

Pavel Bilic s-a născut în 1980 și a fost înrolat în armata ucraineană în octombrie 2017. Potrivit publicației „Molodyi Bukovineț” din Cernăuți, Pavel Bilic are o fată în clasa a X-a. În ultimii ani, militarul locuia în Vinița.

La 18 iulie 2017, regimurile separatiste din estul Ucrainei au proclamat un nou stat pe teritoriile pe care le controlează şi care includ oraşele Doneţk şi Lugansk. Uniunea Europeană a impus sancţiuni Rusiei după anexarea regiunii ucrainene Crimeea de către Moscova în anul 2014, regimul de sancţiuni fiind înăsprit ca urmare a implicării ruse în conflictul separatist din estul Ucrainei.

Conflictul militar din regiunile Doneţk şi Lugansk, între serviciile de securitate ucrainene şi insurgenţi separatişti proruşi, a izbucnit în 2014, după înlăturarea Administraţiei proruse de la Kiev, şi s-a soldat până în prezent cu aproximativ 10.000 de morţi. Acordul de la Minsk, care prevede încetarea ostilităţilor, a fost încălcat în mod frecvent.

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »