web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Un municipiu din România a ales ca prima lui înfrăţire să fie cu o localitate din Rep. Moldova

Liviu G. Stan 4 noiembrie 2018 0

 

Autoritățile locale din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara, și cele din localitatea Ialoveni au încheiat un Acord de Înfrăţire. 

Documentul a fost parafat la Primăria Ialoveni în prezența mai multor delegații din România, dar și a unor delegații din alte state europene, venite la Sărbătoarea Ialoveniului. 

„Am reușit, cu ajutorul bunului Dumnezeu, să finalizăm în acest an prețios al Centenarului Marii Uniri a tuturor românilor, toate demersurile necesare pentru a realiza prima relație de înfrățire a municipiului Vulcan cu o altă localitate. Am ales orașul Ialoveni din Republica Moldova și-i mulțumesc domnului primar dar și tuturor fraților noștri basarabeni pentru felul în care au primit și îmbrățișat propunerea noastră. Pornim la drum în această frumoasă legătură cu certitudinea stabilirii unor relații calde, prietenești între Vulcăneni și Ialovineni, de toate vârstele. Sărbătoarea Ialoveniului, marchează pentru comunitățile noastre înfrățite, startul în deschiderea porților prieteniei, ale colaborării și susținerii reciproce”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan, citat de Avântul Liber.  

Edilul a precizat că Programul de activități comune al celor două localități înfrățite, program care va fi stabilit până la finele acestui an și va avea ca termen de implementare cuprinsul anului următor, va fi axat în principal pe proiecte culturale, educaționale, istorice, de păstrare a tradițiilor, sportive, turistice și economice. 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »