web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

„Curățenie” în Rep. Moldova: Nu chiar DNA, dar Laura Codruța Kovesi și Monica Macovei

Iulia Modiga 6 noiembrie 2018 0

 

Doi foști procurori ai României, cunoscuți pentru inițiativele anticorupție, Monica Macovei și Laura Codruța Kovesi, par să se îndrepte spre noi „aventuri” într-un proiect de „curățenie” în Republica Moldova și Bulgaria. Despre acest aspect scrie publicația New Europe

Sursă foto: jurnalul.ro

Sursă foto: jurnalul.ro

New Europe notează că Monica Macovei este în prezent eurodeputat și că a construit de-a lungul anilor legături strânse cu Comitetul pentru Controlul Bugetului al Parlamentului European. Totodată, Laura Codruța Kovesi a fost procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) din România și după o bătălie prelungită, la începutul anului 2018 a fost demisă din funcție.

Cele două femei, muncitoare și căutând să avanseze în cariera lor în folosul public, încearcă acum noi intrări pentru în serviciul justiției”, arată sursa citată. New Europe precizează că Monica Macovei a efectuat o vizită în Bulgaria, la invitația președintelui Curții Supreme de Casație, și cu acest prilej a declarat că exemplul „curățeniei” din România trebuie folosit și în Bugaria. „Kovesi va lua parte la acest demers nobil”, mai punctează sursa citată.

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »