web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Digital Nation: Programe de învățare în domeniul internetului pentru România și Republica Moldova

Iulia Modiga 7 noiembrie 2018 0

 

Digital Nation este compania care face educație digitală pentru cetățenii României și ai Republicii Moldova. Vreme de 12 luni, prin intermediul a 12 module, românii de pe ambele maluri ale Prutului sunt învățați să lucreze în domeniul internetului.

Misiunea noastră este de a pune bazele unui curent de creştere naţională susţinută, antrenând educaţia de performanţă şi antreprenoriatul strategic ca principalele motoare de creştere”, a declarat Paul Apostol, fondator Digital Nation, citat de Capital.ro.

Programele educaționale au loc digital, din fața calculatorului propriu, pentru a facilita și dezvoltarea acelora care sunt deja în câmpul profesional sau urmează în prezent un ciclu de educație superior.

După finalizarea celor 12 luni de învățare, participanții au opțiunea de a rămâne în etapa de Incubare a proiectului, având șansa să lucreze și să creeze prototipuri de tehnologie, colaborări cu companii pe proiecte practice și echipe startup-uri care se pregătesc pentru concursuri și finanțări.

Organizația are 3 componente interconectate: componenta de comunitate socială online, componenta de educație de performanță și etapa de incubare.

Publicul ţinţă al Digital Nation sunt tinerii de peste 19 ani, până la 35-40 de ani. Cunoaşterea limbii engleze este un plus, întrucât unele din materialele de studiu vor fi de pe pieţele occidentale, anunță compania.

 

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »