web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Avocatul lui Traian Băsescu, despre retragerea cetățeniei: Decizia CSJ este una abuzivă

Liviu G. Stan 8 noiembrie 2018 0

 

Avocatul lui Traian Băsescu, Andrei Bivol, califică drept părtinitoare decizia de miercuri, 8 octombrie, a Curții Supreme de Justiție de a respinge recursul înaintat de apărarea fostului președinte al României în dosarul cetățeniei. El consideră că decizia CSJ a fost luată în mod netransparent, transmite Radio Chișinău

Sursă foto: libertatea.ro

Sursă foto: libertatea.ro

Domnul Băsescu a primit această decizie ca atare, cu calm. Nu putem spune că este o surpriză sau că nu ne-am fi așteptat la un astfel de deznodământ. Noi știm că legea este de partea noastră, această decizie continuă acest lanț al abuzurilor. Decizia este destul de părtinitoare, nu există un răspuns la cele mai importante argumente ale noastre(…)CSJ a legitimat abuzul Președinției, acordând comisiei de pe lângă președinte atribuții care nu sunt prevăzute de legea cetățeniei”, a declarat avocatul Andrei Bivol.

Andrei Bivol a declarat că toate căile de atac au fost epuizate, dar Traian Băsescu nu a comunicat deocamdată dacă va acționa Republica Moldova la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Curtea Supremă de Justiție a respins ieri, 7 noiembrie, recursul înaintat de avocații fostului președinte al României, Traian Băsescu, care se judecă cu președintele de la Chișinău, Igor Dodon, pentru că acesta i-a retras cetățenia Republicii Moldova

CSJ a menținut astfel decizia Curții de Apel Chișinău din 10 mai 2018, prin care a fost lăsat în vigoare decretul de anulare a cetățeniei.

Totuși, în seara zilei de ieri, la ora 18:29, CSJ luase decizia de a amâna pentru data de 14 noiembrie pronunțarea verdictului în acest dosar, iar ulterior, peste câteva ore, la 21:12, a publicat decizia de respingere a recursului.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »