web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

(VIDEO) Zinaida Bolboceanu a semnat pentru Unire la Oradea

Victor Crăsescu 25 noiembrie 2018 0

Interpreta de muzică populară Zinaida Bolboceanu a semnat la Oradea pentru Unirea Republicii Moldova cu România.

Motivul pentru care artista a dat curs invitației de a fi unul dintr-un milion pentru Unire este unul firesc – suntem frați și avem datoria morală să reparăm o greșeală a istoriei. Mai mult, artista a îndemnat românii din Țară, dar și basarabenii să semneze pentru Reîntregire și a transmis un mesaj pentru românii de pretutindeni în pragul Centenarului.

Motive sunt multe, dar unul principal este că noi suntem frați, noi trebuie să revendicăm o greșeală istorică. Nu putem spune că avem o țară întreagă. Republica Moldova nu este o țară! (…) Eu vreau să fim o țară mare, vreau ca nepoții mei să vorbească corect limba română și să vină în România cu drepturi depline ale unui cetățean român. Dragi frați basarabeni și români din țară, vă îndemn să semnați pentru Unirea Republicii Moldova cu România”, a declarat Zinaida Bolboceanu după ce și-a lăsat semnătura pentru Reîntregire.

La Oradea, artista spune că este acasă, la fel ca la Chișinău, București sau Iași – doar România este și Țara noastră. Zinaida Bolboceanu a participat, alături de artiști de renume, la spectacolul de folclor dedicat sărbătorilor și Centenarului „România ne unește”. Printre invitații de seamă, alături de care Zinaida Bolboceanu a evoluat s-au aflat Maria Dragomiroiu, Traian Jurchelea, Viorica Flintașu din Republica Moldova și Ionuț Fulea, Sava Negrean Brudașcu și Nicolae Furdui Iancu din România.

În perioada 23-25 noiembrie, campania „Un milion pentru Unire” a revenit în județul Bihor. La Oradea, timp de trei zile, voluntarii au colectat peste 1000 de semnături în vederea adăugării unui preambul în Constituția României care să vizeze reîntregirea națională.

Interpreta de muzică populară, basarabeanca Zinaida Bolboceanu a semnat pentru Unirea Basarabiei cu România. La Oradea, artista spune că este Acasă, la fel ca la Chișinău, București sau Iași – doar România este și Țara noastră.Vezi care sunt motivele pentru care artista și-a pus semnătura pentru Reîntregire și ce mesaj are pentru românii de pretutindeni în pragul Centenarului. #Basarabia #Unire2018 #Oradea

Publicată de Semnează pentru Basarabia e România pe Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »