web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

SUA vor susține Rep. Moldova în fața amenințărilor hibride, oferă asigurări congremesmenul Adam Kinzinger

Liviu G. Stan 6 decembrie 2018 0

 

Președintele Parlamentului de la Chișinău, Andrian Candu, a invitat membrii Senatului și ai Camerei Reprezentanților din SUA să monitorizeze alegerile legislative din Republica Moldova pentru a se convinge de corectitudinea procesului electoral și al scrutinului, transmite Moldpres.

Invitația a fost făcută în timpul întrevederilor pe care Andrian Candu le-a avut la Washington, potrivit unui comunicat al Legislativului.

Președintele Parlamentului a solicitat suport în fața amenințărilor hibride și pentru consolidarea capacităților instituționale ale statului de a reacționa la riscurile de securitate actuale. Andrian Candu s-a referit la mass-media, sistemul bancar, sistemul energetic, zona de securitate de pe Nistru.

Senatorul John Barrasso, membru al Comisiei pentru relații externe și al Comisiei pentru energie și resurse naturale, a anunțat îngrijorarea pentru implicațiile străine în treburile interne ale Republicii Moldova. Senatorul a subliniat susținerea pentru Republica Moldova.

„Congresmenul Adam Kinzinger, membru al Comisiei politică externă și Comitetul energie și comerț al Camerei Reprezentaților, Congresul SUA, a apreciat dinamica și progresul în relațiile moldo-americane, menționând că susține intensificarea colaborării pe domeniile strategice. Adam Kinzinger a asigurat de susținerea Statelor Unite pentru Republica Moldova în fața amenințărilor hibride”, se mai arată în comunicat.

Șeful Legislativului, Andrian Candu, efectuează o vizită de lucru, în perioada 4-8 decembrie, la Washington.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »