web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Kaufland aduce în Rep. Moldova 300 milioane de euro și 2000 de locuri de muncă

Iulia Modiga 6 decembrie 2018 0

 

Investiții de peste 300 milioane de euro și aproximativ 2000 de locuri de muncă create. Acestea sunt planurile companiei Kaufland pentru Republica Moldova. 

Sursă foto: gandul.info

Sursă foto: gandul.info

Angajații Kaufland vor avea un salariu minim de 7500 de lei, în același timp, 50% din producția expusă va fi de origine autohtonă.

În aceste magazine va fi mai mult loc pentru produsele autohtone, ceea ce înseamnă că industria alimentară din Republica Moldova va avea mai mult spațiu aici, acasă. Nu în ultimul rând, această competiție sănătoasă va oferi cetățenilor noștri produse de o calitate mai bună, și, de ce nu, la un preț mai accesibil”, a declarat premierul de la Chișinău, Pavel Filip.

Kaufland Moldova, administrat  de sucursala din România a companiei germane, a demarat anul acesta construcția primelor trei magazine la Chișinău. Ulterior, rețeaua va fi extinsă până la 20 de magazine în teritoriu.

Retailerul german a inaugurat primul magazin în România în 2005, iar în prezent a ajuns la o reţea de peste 100 de unităţi de retail, două centre logistice şi peste 15.000 de angajaţi.

Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.110 de magazine în şapte ţări, în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »