web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

(VIDEO) Ambasador al Unirii: 2019 va fi un an românesc! Primarul unionist Alexei Busuioc a primit distincția anului Centenar

Panico Alina 30 decembrie 2018 0

Primarul comunei Capaclia, raionul Cantemir, Alexei Busuioc, a primit certificatul de Ambasador al Unirii. Distincția a fost acordată de Platforma Unionistă Acțiunea 2012 prin persoana liderului unionist George Simion.

,,Văd aceste titluri nu ca pe un premiu, ci ca o obligație pentru deținător de a reîntregi neamul nostru prin Unirea pe cale pașnică a României și Republicii Moldova într-un singur stat suveran, în baza dreptului istoric și pentru un viitor prosper. Ambasadorul va depune toate eforturile necesare pentru înfăptuirea dezideratului Unirii”, a declarat liderul unionist, George Simion.

Edilul speră că anul 2019 va fi mai rodnic pentru unioniști, va fi unul românesc și ne va apropia mai mult de visul de aur al românilor – reîntregirea țării.

,,Vreau să vă mulțumesc pentru cerifcatul acordat de Ambasador al Unirii. Nu m-am așteptat la sfârșit de an Centenar. Mulțumesc că ați apreciat gestul, mai multor primari și al meu inclusiv, de semnare a actului simbolic de reunire cu patria mamă. Sperăm ca 2019 să fie un an mai românesc, mai european, dar totuși mai românesc și să avem cât mai mulți reprezentanți în Parlamentul Republicii Moldova, care să făurească Unirea de zi cu zi, așa cum facem noi primarii, care avem o suflare românească”, a declarat Alexei Busuioc, primarul comunei Capaclia.

Comuna Capaclia, reprezentată de primarul unionist, Alexei Busuioc a semnat Declarația de Unire pe 15 februarie. Localitatea este înfrățită cu orașul Târgu Ocna, județul Bacău, comuna Ciugud, Alba Iulia, Cumpăna, județul Constanța și comuna Niculiței, Tulcea.

Primarii din Republica Moldova – Ambasadori ai Unirii

Alexei Busuioc, primarul comunei Capaclia, raionul Canetmir a devenit Ambasadorul Unirii în anul Centenar.

Publicată de Semnează pentru Basarabia e România pe Duminică, 30 decembrie 2018

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »