web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Alegătorii vor unioniști în Parlament: Peste 100 de semnături strânse în câteva ore de unul dintre candidații unioniști

Iulia Modiga 3 ianuarie 2019 0

 

Tot mai mulți cetățeni ai Republicii Moldova doresc reîntregirea neamului și vor să fie reprezentați în Parlament de unioniști. Acest lucru îl demonstrează numărul mare de persoane care au semnat pentru candidatura președintelui „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. 

Grupul de inițiativă privind susținerea unionistului a primit joi listele de subscripție, iar membrii acestuia au pornit să colecteze semnături. Astfel, peste 100 de oameni au semnat și au declarat că vocea unioniștilor contează și cei care simt românește trebuie să fie reprezentați în Legislativ.

Vlad Bilețchi a anunțat că va candida pe circumscripția numărul 26, care include sectorul Centru, Buiucani și cartierul Telecentru. Mai multe despre decizia de a candida, dar și formatul în care a luat această decizie, Bilețchi va vorbi vineri, în cadrul unei conferințe de presă, care va avea loc la ora 11:00, la IPN.

Vlad Bilețchi are 24 de ani și de peste cinci ani se implică activ în promovarea valorilor naționale românești în Republica Moldova. Acesta a absolvit Facultatea Științe Economice de la USM, este magistru în Drept Public, iar în prezent este și profesor de educație civică la Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi” din Chișinău.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »