web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Interpreta Zinaida Bolboceanu, alături de unioniști în cursa electorală. Artista va candida pe circumscripția nr. 35 – Căușeni

Panico Alina 4 ianuarie 2019 0

Interpreta de muzică populară, Zinaida Bolboceanu va candida la alegerile parlamentare din 24 februarie. Artista a anunțat astăzi, 4 ianuarie, că va candida pe circumscripția uninominală nr. 35 – Căușeni, iar pe lista de partid va fi alături de liderii unioniști, Anatol Ursu, Ion Leașcenco, Alina Panico, Vasile Costiuc, care și-au anunțat intenția de a participa în cursa electorală. 

,,O noutate bună! Am depus dosarul de participare în cursa electorală pe circumscripția uninominală nr. 35 Căușeni. Vreau să ajut tinerii unioniști care și-au anunțat candidaturile la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.Pentru voi am făcut acest pas! Înainte, spre Marea Unire!, a declarat Zinaida Bolboceanu într-o intervenție live pe Facebook.

Tot astăzi a fost înregistrat grupul de inițiativă privind susținerea candidaturii liderului unionist pe circumscripția numărul 35 – Căușeni, la Consiliul Electoral de Circumscripție. Pentru a fi înregistrată candidata, este nevoie de colectarea a 250 de semnături.

Zinaida Bolboceanu, alături de un grup de unioniști, a depus ieri, 3 ianuarie, cerere la ANI pentru eliberarea certificatul de integritate.

Zinaida Boldoceanu este interpretă de muzică populară din Republica Moldova, care militează pentru Reîntregirea Țării. De-a lungul activității sale artistice a participat alături de interpreți din România la festivaluri și evenimente de marcă, unde a cântat dorul Basarabiei. Pe 25 noiembrie 2018, Zinaida Bolboceanu a semnat pentru reunire în cadrul campaniei ,,1 milion pentru Unire”.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »