web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Directoarea unei școli cu predare în română din regiunea transnistreană, candidat la alegerile parlamentare

Panico Alina 5 ianuarie 2019 0

Eleonora Cercavschi, directoare a Liceului „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Grigoriopol, candidează la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea blocului ACUM pe circumscripția uninominală regiunea transnistreană. Eleonora Cercavschi va reprezenta circumscripția nr. 47, care cuprinde orașele Camenca, Râbnița, Dubăsari și Grigoriopol.

,,Dragii mei și bunii mei prieteni! Vreau să vă informez că, ieri data de 4 ianuarie am depus cererea la CEC, solicitând înregistrarea grupului de inițiativă în susținerea mea în calitate de candidat la funcția de deputat în Parlament în circumscripția uninominală Transnistria 1 nr. 47. Îmi dau seama că este o luptă grea pe un teren minat, dar socot că „ACUM” ori niciodată să ne croim o altă soartă, la care să se închine și cruzii noștri dușmani, care de aproape 30 de ani ne țin îngenunchiați cu capetele plecate ca pe niște dobitoace. Dragii mei prieteni, am nevoie de susținerea voastră, cărora nu vă este indiferent viitorul și își doresc o viață demnă, cu fruntea sus ridicată spre stele asemenea zeilor, alăturați-vă! Sunt sigură că suntem mulți!”, a declarat Eleonora Cercavschi.

În aceeași circumscripție, urmează să candideze Grigori Filipov, din partea PSRM, candidații independenți Andrei Sîrbu, Semion Evtodiev, Alexei Frunze și Alexandru Oprea.

În urma alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019, 51 de candidați vor accede în Parlament în urma votului din cele 51 de circumscripții, iar alți 50 – în baza listelor de partid.

În anul 2016, Eleonora Cercavschi a fost decorată de președintele României, Klaus Iohannis, cu Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de „Comandor”.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »