web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Pe ce liste vor candida UNIONIȘTII? Anunțul se face sâmbătă

Panico Alina 10 ianuarie 2019 0

 

Mișcarea unionistă își desemnează proprii candidați la alegerile parlamentare din Republica Moldova și la alegerile europarlamentare din România. Lansarea candidaților va avea loc sâmbătă, 12 ianuarie, în București. La eveniment vor participa reprezentanți ai românilor din comunitățile istorice, Basarabia, Diaspora și județele țării.

Societatea românească e măcinată de ură și de lipsă de speranță. O mișcare ca a noastră, care are o largă susținere publică, este ignorată de actuala clasă politică. Considerăm că a sosit vremea să avem propriul nostru reprezentant la nivelul instituțiilor europene, care să aducă subiectul reîntregirii pe agenda europeană”, a declarat George Simion, președintele Acțiunii 2012.

Alegerile parlamentare din Republica Moldova se vor desfășura pe data de 24 februarie, iar cele europarlamentare, din România, pe data de 26 mai. 

Dacă în ziua alegerilor europarlamentare ar fi organizat un referendum privind unirea României cu Republica Moldovei, 74% dintre români ar vota „DA”, potrivit unui sondaj realizat Biroul de Cercetări Sociale în luna decembrie. De asemenea, 66% dintre cei intervievați cred că România ar trebui să accelereze procesul de Unire cu R. Moldova, în timp ce 15% dintre repondenți cred că România ar trebui să renunțe la ideea Unirii în următorii 5 ani.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »