web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

(VIDEO) Horă uriașă la Adjud. George Simion: Mesajul nostru – să facem România MARE în Europa!

Panico Alina 23 ianuarie 2019 0

În ajunul Zilei Unirii Principatelor Române, la Adjud, județul Vrancea, peste 1000 de persoane au jucat o horă imensă a Unirii. În curtea Colegiului Național ,,Emil Botta” s-au aflat și invitați din Cernăuți și susținători ai unirii cu Basarabia și Bucovina.

La eveniment a participat și George Simion, candidatul mișcării unioniste la alegerile europarlamentare. Liderul unionist s-a prins în dans și a cântat ,,Hora Unirii” alături de românii adunați la Adjud, Elena Nandriș, primarul comunei Mahala, regiunea Cernăuți și Academicianul Vasile Tărâţeanu, preşedintele Centrului Cultural Român „Eudoxiu Hurmuzachi” din Cernăuţi, prezenți și ei la eveniment.

,,Mesajul românilor care au întins Hora Unirii este unul clar: facem o Românie Mare în Europa. Ne-am regăsim de fiecare dată mulți, uniți, puternici și gata să urmăm exemplul înaintașilor de acum 160 de ani”, a declarat George Simion.

Unioniştii din România şi Republica Moldova se vor întâlni la Iaşi pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Române. Acţiunea 2012 va sărbători Mica Unire în cadrul manifestărilor oficiale dedicate evenimentului, din Piaţa Unirii, iar în cursul după-amiezii va organiza Adunarea Generală, care va avea loc la Primăria Municipiului Iaşi.

Hora MARE la Adjud, România MARE în Europa

Peste 1000 de persoane au jucat o imensă horă a Unirii astăzi la Colegiul Național Emil Botta din Adjud, cu ocazia împlinirii a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române.Alături de elevi și cadrele didactice, au venit românii din Cernăuți și unioniști.Mesajul nostru: Să facem ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA!

Publicată de George Simion pe Miercuri, 23 ianuarie 2019

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »